Seurakuntamme päätilaisuudet

JUMALANPALVELUS SUNNUNTAISIN KLO 11

Sunnuntaisin kokoonnumme seurakuntana yhteiseen jumalanpalvelukseen. Jumalan sanan opetus, musiikki sekä yhteinen rukous ja mahdollisuus esirukoukseen kuuluvat jumalanpalveluksen sisältöön.

ELÄMÄN LÄHTEELLÄ -ILTA TIISTAISIN KLO 18.30

Tiistai-iltaisin Elämän lähteellä -illassa kuulemme rohkaisevaa puhetta, elämän arjesta nousevia haastatteluita sekä ylistämme yhdessä Jumalaa. Illassa on aina mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun.

Lapset

PYHÄKOULUT & VARKKIRAAMIS

Sunnuntaisin klo 11 jumalanpalveluksen yhteydessä.

Omat ryhmät: Pienet 3–6 v (pienten pyhistila), Isot 7–10 v (alasali) ja VarkkiRaamis 11–13 v (Oscar -sali).

JKK-KERHO

Tiistaisin klo 18.30–20.00 alakoululaisille suunnattu kerho kokoontuu alasalissa Elämän lähteellä -illan aikana. Iltaan kuuluu erilaisen toiminnan, leikkien lisäksi pientä purtavaa, jota saamme nauttia raamattuhetkessä sekä illan leipojien valmistamana.

LASTENHOITOHUONE

Lastenhoitohuone palvelee tilaisuuksien yhteydessä vanhempia yhdessä alle 3 vuotiaiden lasten kanssa. Käynti tilaan on eteisaulasta. Tilassa on mikro, leluja ja mahdollisuus kuunnella tilaisuutta kaiuttimen kautta.

MUKSUKAHVILA

Torstaisin klo 10 alkaen kokoontuu pienten pyhistilassa äidit yhdessä pienten lasten kanssa. Rentoa yhdessäoloa kahvi- tai teekupposen äärellä yhteisestä uskosta vahvistuen.

ILO JIPPII -KUORO

Perjantaisin klo 17.30 – 18.30 kuorolavalla harjoittelee lasten ja aikuisten yhteinen kuoro tuttuja ja uusiakin Jippii-lauluja. Tämä voi olla lapsen ja vanhemman / isovanhemman yhteinen harrastus! Kuoro esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

KERHO24

Varkit (11–14v) kokoontuvat joka toinen perjantai klo 18:45 (kts. tapahtumat). Iltaan kuuluu yhdessäolon lisäksi erilaista toimintaa, pelejä sekä raamattuhetken rohkaisua arkielämään.
HUOM! Kerho alkaa 1.12.!

KIDS’ ACTION NIGHT -TOIMINTATAPAHTUMA

Järjestämme 2 kertaa vuodessa 6–12-vuotiaille toimintatapahtuman. Tapahtumassa on musiikkia, draamaa, lyhyt raamattuhetki sekä vauhdikkaita ja rauhallisia toimintapisteitä, unohtamatta jättinyyttäreitä. 😊

KOULUVIERAILUT

Olemme valmiit tekemään kouluvierailuja erilaisilla teemoilla esim. Helluntaiherätys, eri kulttuurien välinen kohtaaminen, lähetystyö, nukketeatterit, aamunavaukset, vierailijat (mm. päihdevalistus jne.). Koulut ovat myös tervetulleita tutustumaan tiloihimme Asemakadulle.

Nuoret

NUORTENILTA

ASEMA24 live * lauantaisin klo 19 * on 14–24 ikäisille suunnattu talk show, jossa puhutaan elämästä ja Jumalasta. Illat sisältävät ylistystä ja rukousta, huumoria ja hengailua sekä jotain pientä snäcksiä. Eväitä elämään ja eväitä heti nautittavaksi.

BAND OF YOU

Bändisoiton tarkoitus on tuottaa livemusiikkia ensisijaisesti lauantain nuorteniltaan. Jos olet aloittanut vastikään kitaran, basson, rumpujen tai pianon soiton, bändisoitossa saat vinkkejä, ohjausta ja motia harjoitteluun. Yksinkertaista, yhdessä, hyvällä sykkeellä. Lisätietoa nuorisopastorilta.

KOULUVIERAILUT

Nuorisotyömme ottaa mielellään vastaan kutsuja kouluvierailuihin. Toivotamme myös koululaiset tervetulleiksi tutustumaan toimitiloihimme ja työhömme.

Päiväpiiri

Päiväpiiri kokoaa joka toinen keskiviikko ikääntyneempää väkeä yhteen. Tilaisuudessa vahvana on keskinäinen yhteys, arjen kuulumisten vaihtaminen kahvin lomassa. Jumalan sana ja rukous antavat voimaa elämän haasteisiin.

Naistentyö

ihanainen-naistentilaisuudet kokoavat yhteen kaikenikäisiä naisia. Oletpa missä elämäntilanteessa tahansa oleva nainen, olet ihanainen – ihana, arvokas, rakastettu ja Jumalalla on hyvä suunnitelma elämääsi.

ihanainen-naistentilaisuuksia järjestetään 4 kertaa vuodessa.

Miestentyö

Miestenillat kokoavat muutaman kerran vuodessa miehet yhteen sanan ja keskustelun äärelle. Usein mahdollisuus keskustella pienemmissä ryhmissä. Kevätkaudella on tulossa isompi tapahtuma, kun järjestämme miestenpäivän.

Ruokajako

Ruokajako on keskiviikkoisin ja perjantaisin suurena apuna monelle elämän haasteiden keskellä. Tarjolla on ruokatarvikkeita, joita on saatu kaupoista lahjoituksena. Ovet avataan klo 10.15, jolloin kokoonnutaan pääsaliin ennen jakoa. Perjantaisin on ennen jakoa klo 10.30 lyhyt hartaushetki.

Ystäväpalvelu

Tahdomme olla seurakunta, joka pitää huolen siinäkin vaiheessa, kun voimavarat eivät riitä tulla mukaan yhteisiin tilaisuuksiin. Ystäväpalvelun kautta pyrimme tarjoamaan yhteyttä ja ystävyyttä siinäkin vaiheessa.

Israel-rukouspiiri

Israel -rukouspiiri kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 18. (Käynti sivuovesta, pääovesta katsoen rakennuksen oikeanpuoleisin ovi Asemakadun puolella.) Haluamme seisoa Israelin rinnalla seurakuntana, kantaen juutalaista kansaa rukouksin Israelissa ja kaikkialla maailmassa. Tuomme esiin Raamatun ilmoitusta Israelin asemasta Jumalan suunnitelmissa, sekä läpikäymme Lähi-idän ajankohtaisten tapahtumien ymmärtämistä Raamatun profetioiden valossa.

Radio- ja TV-työ

Seurakuntamme tuottamia ohjelmia voit katsoa TV7-kanavalta sekä kuunnella Radio Vaasan ja Radio Dein kanavilta. Koputus esitetään joka toinen tiistai klo 19.30 TV7-kanavalla. Radio Vaasan taajuudella on lauantaisin klo 14.00 Toivon vartti -ohjelma. Radio Dein Pohjanmaan taajuudella on Vaasan aika -ohjelma joka toinen perjantai klo 17.40.

Muut palvelumuodot

Seurakunnassamme on edellisten lisäksi useita palvelumuotoja, joista saat tarkempaa tietoa työntekijöiltämme.