Koko seurakunnan tilaisuudet

JUMALANPALVELUS SUNNUNTAISIN KLO 11

Sunnuntaisin kokoonnumme seurakuntana yhteiseen jumalanpalvelukseen. Jumalan sanan opetus, musiikki sekä yhteinen rukous ja mahdollisuus esirukoukseen kuuluvat jumalanpalveluksen sisältöön. Ylistyshetki 10.30.

RUKOUS ILTA TIISTAISIN KLO 19  |  ELÄMÄN LÄHTEELLÄ

Tiistaina kokoonnutaan alasaliin yhteisen rukouksen merkeissä. Kerran kuukaudessa järjestetään evankelioiva Elämän lähteellä -ilta, johon kutsumme myös vierailevia puhujia ja toivomme että voit kutsua ystäväsi mukaan.

Lapset

PYHÄKOULUT & VARKKIRAAMIS

Sunnuntaisin klo 11 jumalanpalveluksen yhteydessä.

Omat ryhmät: Pienet 3–6 v (pienten pyhistila), Isot 7–10 v (alasali) ja VarkkiRaamis 11–13 v (Oscar -neukkari).

MUSAKIDS

Ehtoollisjumalanpalveluksen yhteydessä järjestetään kaikkien ikäryhmien yhteinen musakids -hetki. Musakidssissä lauletaan ja ylistetään yhdessä Jumalaa. Hetken jälkeen siirrytään omiin ryhmiin. Lisätietoa Katja Hyny 0405409807

LASTENHOITOHUONE

Lastenhoitohuone palvelee tilaisuuksien yhteydessä vanhempia yhdessä alle 3 vuotiaiden lasten kanssa. Käynti tilaan on eteisaulasta. Tilassa on mukava sohva, mikroaaltouuni eväiden lämmitykseen, leluja ja samalla mahdollisuus osallistua jumalanpalvelukseen kaiuttimien kautta.

MUKSUKAHVILA

Torstaisin klo 10 alkaen kokoontuu pienten pyhistilassa äidit yhdessä pienten lasten kanssa. Rentoa yhdessäoloa kahvi- tai teekupposen äärellä yhteisestä uskosta vahvistuen. Sisäänkäynti Kasarminkadun puolelta.

ILO JIPPII -KUORO

ILO jippii! on lasten ja aikuisten yhteinen kuoro, joka harjoittelee ja esittää tuttuja ja uusia Jippii-lauluja. Tämä voi olla lapsen ja vanhemman / isovanhemman yhteinen harrastus! Kuoro esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Kysy harjoitusajankohdista: Katja Hyny 0405409807

FAMILY ACTION DAY – koko perheen toimintatapahtuma

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä koko perheen toimintatapahtuma. Tule viettämään mukava, toiminnallinen iltapäivä itseksesi, kavereiden kanssa tai koko perheen kanssa! Ohjelma on suunnattu alle 12 -vuotiaille. Luvassa on erilaisia toimintapisteitä: sekä vauhdikkaita että rauhallisia. Tapahtumassa on lisäksi mukaan tempaavaa musiikkia, Raamattuhetki ja jättinyyttärit. Seuraava FAD keväällä 2019.

KOULUVIERAILUT

Olemme valmiit tekemään kouluvierailuja erilaisilla teemoilla esim. helluntaiherätys, eri kulttuurien välinen kohtaaminen, lähetystyö, nukketeatterit, aamunavaukset, vierailijat (mm. päihdevalistus jne.). Koulut ovat myös tervetulleita tutustumaan tiloihimme Asemakadulle.

Nuoret

Revolution Youth la klo 19

Revolution on 13–19 ikäisten viikottainen kokoontuminen, jossa puhutaan elämästä ja Jumalasta. Illat sisältävät Raamatun opiskelua, ylistystä ja rukousta, huumoria ja hengailua sekä jotain pientä snäcksiä. Eväitä elämään ja eväitä heti nautittavaksi! Kerran kuukaudessa on Revolution Event, missä on mukana bändi ja spesiaalia ohjelmaa  |  Seuraa Instagramissa @revolution_vaasa

Revolution Worship  |  Bändiharjoitukset torstaisin klo 16-18

Bändi soittaa pääasiallisesti lauantain Revolution -illoissa. Jos olet kiinnostunut ja innostunut bändisoitosta – ota yhteyttä nuorisopastoriin!

KOMPASSI – myötätuntoa ja suuntaa pe klo 18

Nuoret aikuiset kokoava olkkari. Rentoa yhdessäoloa, todellisiin elämän solmuihin pureutuvat ja inspiroivat teemat, rukousta ja iltapalaa. Tule sellaisena kuin olet!   Seuraa Instagramissa @kompassi_ilta

KOULUVIERAILUT

Nuorisotyömme ottaa mielellään vastaan kutsuja kouluvierailuihin. Toivotamme myös koululaiset tervetulleiksi tutustumaan toimitiloihimme ja työhömme.

Päiväpiiri

Päiväpiiri kokoaa joka toinen keskiviikko senioriväkeä yhteen. Tilaisuuden kantava elementti on keskinäinen yhteys – arjen kuulumisten vaihtaminen kahvin lomassa. Jumalan sana ja rukous antavat voimaa elämän haasteisiin.

Naistentyö

ihanainen-naistentilaisuudet kokoavat yhteen kaikenikäisiä naisia. Oletpa missä elämäntilanteessa tahansa oleva nainen, olet ihanainen – ihana, arvokas, rakastettu ja Jumalalla on hyvä suunnitelma elämääsi.

ihanainen-naistentilaisuuksia järjestetään 4 kertaa vuodessa.

Miestentyö

Miestenillat kokoavat muutaman kerran vuodessa miehet yhteen sanan ja keskustelun äärelle. Kuvaan kuuluu mahdollisuus keskustella ja rukoilla pienemmissä ryhmissä. Seuraa ilmoittelua!

Ruokajako

Ruokajako on keskiviikkoisin ja perjantaisin järjestettävä kaikille avoin tilaisuus. Tarjolla on elintarvikkeita, joita on saatu kaupoista lahjoituksena. Ovet avataan klo 10.15 jolloin kokoonnutaan pääsaliin. Perjantaisin klo 10.30 on ytimekäs hartaushetki ennen jakelua. Tervetuloa!

Ystäväpalvelu

Tahdomme olla seurakunta, joka pitää huolen siinäkin vaiheessa, kun voimavarat eivät riitä tulla mukaan yhteisiin tilaisuuksiin. Silloin pyrimme tarjoamaan läsnäoloa ystäväpalvelun kautta.

Israel-rukouspiiri

Israel -rukouspiiri kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 18 (sisäänkäynti B -ovesta, Asemakadun puolelta). Haluamme seisoa Israelin rinnalla seurakuntana, kantaen juutalaista kansaa rukouksin Israelissa ja kaikkialla maailmassa. Tuomme esiin Raamatun ilmoitusta Israelin asemasta Jumalan suunnitelmissa, sekä läpikäymme Lähi-idän ajankohtaisten tapahtumien ymmärtämistä Raamatun profetioiden valossa.

Radio- ja TV-työ

Seurakunnan tuottamia ohjelmia voit katsoa TV7-kanavalta sekä kuunnella Radio Vaasan ja Radio Dein kanavilta. Koputus -ohjelma tulee ulos joka toinen tiistai klo 19.30 TV7-kanavalla. Radio Vaasan 105,8 MHz taajuudella kuuluu lauantaisin klo 14.00 Toivon vartti -ohjelma. Radio Dein Pohjanmaan taajuudella 98,8 MHz lähetetään Vaasan aika -ohjelma joka toinen perjantai klo 17.40.

Muut palvelumuodot

Seurakunnassa on edellisten lisäksi useita palvelumuotoja, joista voit tiedustella tarkempaa tietoa työntekijöiltämme.