Koko seurakunnan tilaisuudet

JUMALANPALVELUS SUNNUNTAISIN KLO 11

Sunnuntaisin kokoonnumme seurakuntana yhteiseen jumalanpalvelukseen. Jumalan sanan opetus, musiikki sekä yhteinen rukous ja mahdollisuus esirukoukseen kuuluvat jumalanpalveluksen sisältöön. Ylistyshetki 10.30.

RAAMATTUILTA MAANANTAISIN KLO 18.30

Luemme Raamattua, keskustelemme ja rukoilemme yhdessä alasalissa.

RUKOUSILTA TIISTAISIN KLO 19  |  ELÄMÄN LÄHTEELLÄ

Tiistaina kokoonnutaan alasaliin yhteisen rukouksen merkeissä. Kerran kuukaudessa järjestetään evankelioiva Elämän lähteellä -ilta, johon kutsumme myös vierailevia puhujia ja toivomme että voit kutsua ystäväsi mukaan.

Lapset

PYHÄKOULUT

Sunnuntaisin klo 11 jumalanpalveluksen yhteydessä.

Omat ryhmät: Pienet 3–6 v (pienten pyhistila), Isot 7–12 v (alasali)

LASTENHOITOHUONE

Lastenhoitohuone palvelee tilaisuuksien yhteydessä vanhempia yhdessä alle 3 vuotiaiden lasten kanssa. Käynti tilaan on eteisaulasta. Tilassa on mukava sohva, mikroaaltouuni eväiden lämmitykseen, leluja ja samalla mahdollisuus osallistua jumalanpalvelukseen kaiuttimien kautta.

WAU varkki-illat

Varkit (10 – 13 v.) kokoontuvat perjantaisin klo 17 – 19 alasalissa. Iltaan kuuluu yhdessäolon lisäksi erilaista toimintaa, pelejä sekä Raamattuhetken rohkaisua arkielämään.

SUPER MIX – toimintatapahtuma

Järjestämme 2 kertaa vuodessa 1. – 6. -luokkalaisille suunnatun toimintatapahtuman. Tapahtumassa on musiikkia, draamaa, lyhyt Raamattuhetki sekä vauhdikkaita ja rauhallisia toimintapisteitä, unohtamatta jättinyyttäreitä.  smile

KOULUVIERAILUT

Olemme valmiit tekemään kouluvierailuja erilaisilla teemoilla esim. helluntaiherätys, eri kulttuurien välinen kohtaaminen, lähetystyö, nukketeatterit, aamunavaukset, vierailijat (mm. päihdevalistus jne.). Koulut ovat myös tervetulleita tutustumaan tiloihimme Asemakadulle.

Nuoret

Revolution Youth la klo 19

Revolution on 13–19 ikäisten viikottainen kokoontuminen, jossa puhutaan elämästä ja Jumalasta. Illat sisältävät Raamatun opetusta, ylistystä ja rukousta, huumoria ja hengailua sekä jotain pientä snäcksiä. Eväitä elämään ja eväitä heti nautittavaksi! Mukana on bändi ja spesiaalia ohjelmaa  |  Seuraa Instagramissa @revolution.night

Revolution Worship  |  Bändiharjoitukset torstaisin klo 16-18

Bändi soittaa pääasiallisesti lauantain Revolution -illoissa. Jos olet kiinnostunut ja innostunut bändisoitosta – ota yhteyttä pastoreihin!

KOULUVIERAILUT

Nuorisotyömme ottaa mielellään vastaan kutsuja kouluvierailuihin. Toivotamme myös koululaiset tervetulleiksi tutustumaan toimitiloihimme ja työhömme.

Päiväpiiri

Päiväpiiri kokoaa joka toinen keskiviikko senioriväkeä yhteen klo 12 – 13.30. Tilaisuuden kantava elementti on keskinäinen yhteys – arjen kuulumisten vaihtaminen kahvin lomassa. Jumalan sana ja rukous antavat voimaa elämän haasteisiin.

Naistentyö

ihanainen-naistentilaisuudet kokoavat yhteen kaikenikäisiä naisia. Oletpa missä elämäntilanteessa tahansa oleva nainen, olet ihanainen – ihana, arvokas, rakastettu ja Jumalalla on hyvä suunnitelma elämääsi.

ihanainen-naistentilaisuuksia järjestetään 4 kertaa vuodessa.

Miestentyö

Miestenillat kokoavat muutaman kerran vuodessa miehet yhteen sanan ja keskustelun äärelle. Kuvaan kuuluu mahdollisuus keskustella ja rukoilla pienemmissä ryhmissä. Seuraa ilmoittelua!

Ruokajako

Ruokajako on perjantaisin järjestettävä kaikille avoin tilaisuus. Tarjolla on elintarvikkeita, joita on saatu kaupoista lahjoituksena. Ovet avataan klo 10.15 jolloin kokoonnutaan pääsaliin. Perjantaisin klo 10.30 on ytimekäs hartaushetki ennen jakelua. Tervetuloa!

Ystäväpalvelu

Tahdomme olla seurakunta, joka pitää huolen siinäkin vaiheessa, kun voimavarat eivät riitä tulla mukaan yhteisiin tilaisuuksiin. Silloin pyrimme tarjoamaan läsnäoloa ystäväpalvelun kautta.

Israel-rukouspiiri

Israel -rukouspiiri kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 18 (sisäänkäynti B -ovesta, Asemakadun puolelta). Haluamme seisoa Israelin rinnalla seurakuntana, kantaen juutalaista kansaa rukouksin Israelissa ja kaikkialla maailmassa. Tuomme esiin Raamatun ilmoitusta Israelin asemasta Jumalan suunnitelmissa, sekä läpikäymme Lähi-idän ajankohtaisten tapahtumien ymmärtämistä Raamatun profetioiden valossa.

Radio- ja TV-työ

Seurakunnan tuottamia ohjelmia voit katsoa TV7-kanavalta sekä kuunnella Radio Vaasan ja Radio Dein kanavilta. Koputus -ohjelma tulee ulos joka toinen tiistai klo 19.30 TV7-kanavalla. Radio Vaasan 105,8 MHz taajuudella kuuluu lauantaisin klo 14.00 Toivon vartti -ohjelma. Radio Dein Pohjanmaan taajuudella 98,8 MHz lähetetään Vaasan aika -ohjelma joka toinen perjantai klo 17.40.

Muut palvelumuodot

VANKILATYÖ

Teemme yhteistyötä Vaasan vankilan kanssa.

Yhdyshenkilö: Seppo Fränti, puh. 045 802 0679

Seurakunnassa on edellisten lisäksi useita palvelumuotoja, joista voit tiedustella tarkempaa tietoa työntekijöiltämme.