TULEVAA OHJELMAA

Vaasan kaupungissa voimakkaasti lisääntyneiden koronatartuntojen vuoksi, ovat kaupunkimme viranomaiset antaneet kokoontumisrajoituksia 5.10.2020. Haluamme seurakuntana tehdä osuutemme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi tässä haastavassa tilanteessa. Tämän vuoksi siirrämme toimintamme verkkoon välittömästi ainakin 25.10.2020 saakka.

Julkaisemme youtube – kanavallamme Vaasan Helluntaiseurakunta, sunnuntaisin jumalanpalveluksen klo 11 sekä lapsille nettipyhiksen. Viikolla julkaisemme lisäksi rohkaisua arkeen Sana elämään – videon kautta. Tilaa kanava, niin saat tuoreena uudet videot. Nuoret ovat instagramissa osoitteessa: revolution.night.

Tiistaisin kokoonnumme Zoom – videoneuvotteluyhteyden välityksellä rukoilemaan. Katso ohjeet mainoksesta tältä tapahtumat – sivulta.

Sunnuntai 1.11.

11.00 Ehtoollisjumalanpalvelus

Tero Koivisto |  Ari Koski

Jukka-Pekka Heikinmäen siunaaminen