Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivä pe 18.6.2021 klo 10-18

Leirin hinta: 15€ /aikuinen, 5€ /lapsi (sis. ruuat, ohjelman, vakuutuksen)
Ilmoittautuminen leirille päättyy 4.6.2021

Isovanhempien- ja lastenlasten leiripäivä 18.6.

Lapsi saa näkyä valokuvissa ja videoissa, joita leirillä otetaan

Tulemme päivölään

14 + 9 =

Leiriläisestä kerätyt tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käsitellään tietosuoja-asetuksen (2016/679) ja Vaasan Helluntaiseurakunnan leirien turvaohjeistuksen edellyttämällä tavalla.

Ilmoittaudu vastaamalla yllä olevaan laskutoimitukseen ja klikkaamalla ilmoittaudu -painiketta. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin leirille ilmoittautumisesta muutaman päivän sisällä.

Leirin info-kirje lähetetään sähköpostitse touko-kesäkuussa, jonka ohessa saat myös henkilökohtaisen leirin osallistumismaksun.
Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksamalla leirimaksun eräpäivään mennessä vahvistat osallistumisen leirille. Huomioithan, ettei pelkkä leiri-ilmoittautuminen riitä leirille osallistumiseen, vaan leirimaksu tulee olla myös maksettu eräpäivään mennessä.
Leireillä noudatamme korostettua hygieniaa, Korona-ajan ohjeistuksia ja leirin turvaohjeistusta. Seuraamme tiiviisti viranomaisten antamia kokoontumisohjeita ja -rajoituksia. Mikäli nämä aiheuttavat muutoksia leirien järjestämiseen, ilmoitamme siitä ilmoittautuneille.

Leirin vastuuhenkilö: Hanna Byah puh. 044-0810751