Lastenleiri vuonna 2015 – 2012 syntyneille: 5. – 7.7.2021 klo 10

Leirin hinta: 40€ /hlö (sis. kuljetukset, ruuat, ohjelman, vakuutuksen)
Ilmoittautuminen leirille päättyy 20.6.2021

Lastenleiri 2015-2012 | 5.-7.7.

Uimataito

Saa näkyä valokuvissa ja videoissa, joita leirillä otetaan

Meno Päivölän leirikeskukseen

Paluu Päivölän leirikeskuksesta

9 + 11 =

Leiriläisestä kerätyt tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käsitellään tietosuoja-asetuksen (2016/679) ja Vaasan Helluntaiseurakunnan leirien turvaohjeistuksen edellyttämällä tavalla.

Ilmoittaudu vastaamalla yllä olevaan laskutoimitukseen ja klikkaamalla ilmoittaudu -painiketta. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin leirille ilmoittautumisesta muutaman päivän sisällä.

Leirin info-kirje lähetetään sähköpostitse touko-kesäkuussa, jonka ohessa saat myös henkilökohtaisen leirin osallistumismaksun.
Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksamalla leirimaksun eräpäivään mennessä vahvistat osallistumisen leirille. Huomioithan, ettei pelkkä leiri-ilmoittautuminen riitä leirille osallistumiseen, vaan leirimaksu tulee olla myös maksettu eräpäivään mennessä.
Leireillä noudatamme korostettua hygieniaa, Korona-ajan ohjeistuksia ja leirin turvaohjeistusta. Seuraamme tiiviisti viranomaisten antamia kokoontumisohjeita ja -rajoituksia. Mikäli nämä aiheuttavat muutoksia leirien järjestämiseen, ilmoitamme siitä ilmoittautuneille.

Leirin vastuuhenkilö: Hanna Byah puh. 044-0810751