1.8.2020 Toiminnan avaaminen

Aloitamme päivärukoukset ja rukousillat tiistaina 4.8. yläsalissa. Jumalanpalvelukset aloitamme sunnuntaina 9.8.

Noudatamme viranomaisten antamia suosituksia:

• Huolehdimme hyvästä hygieniasta. Saavuttaessa sisään löytyy eteisestä välittömästi käsidesiautomaatti, jota toivomme käytettävän

• Noudatamme turvavälejä

• Pidättäydymme kättelyistä ja halauksista

• Riskiryhmään kuuluvat arvioivat itse osallistumisensa

Ollessasi flunssainen tai tuntiessasi flunssan oireita toivomme sinun jättävän tilaisuuden väliin.

18.7.2020 Kesän leireille ilmoittautuminen. Leiri-ilmoittautuminen kotisivujemme kautta on avattu seuraaviin leireihin Päivölän leirikeskuksessamme:

• Leiripäivä vuonna 2011 – 2014 syntyneille: La 15.8.2020 klo 9.00

• Varkkileiri vuonna 2007 – 2010 syntyneille: Pe – La 21.- 22.8.2020 klo 17

• Nuortenleiri vuonna 2003 – 2007 syntyneille syyskuussa. Päivämäärät tarkentuvat myöhemmin

Tehtyäsi leiri-ilmoittautumisen leirille vaasanhelluntaiseurakunta.fi -sivujen kautta, saat vahvistusviestin sähköpostiisi muutaman päivän sisällä.

Leirin info-kirjeen lähetetään sähköpostitse elokuussa, jonka ohessa saat myös henkilökohtaisen leirin osallistumismaksun.

Leirimaksun maksamalla vahvistat osallistumisesi leirille. Leiripaikat täytetään siinä järjestyksessä kuin leirimaksut ovat maksetut. Huomioithan, ettei pelkkä leiri-ilmoittautuminen yksin riitä leirille osallistumiseen, vaan leirimaksu tulee olla myös maksettu ennen leiriä.

Leireillä noudatamme korostettua hygieniaa, Korona-ajan ohjeistuksia ja leirin turvaohjeistusta.

TERVETULOA LEIREILLE PÄIVÖLÄÄN!

29.5.2020 Kesäajan toiminta

Kesän ajan tahdomme palvella laadukkailla nettilähetyksillä tavoittamaamme laajaa osallistujien joukkoa. Tulossa on mm. neljänä sunnuntaina keskusteluohjelma teemalla Jumalan äänen tunnistaminen elämän valinnoissa. Ehtoollistilaisuudet tulevat kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Voit kotona varautua ehtoolliseen.

Seuraamme ajantasaisesti viranomaisten ohjeita sekä mahdollisuutta palata normaalimpaan toimintaan. Sen tahdomme tehdä hallitusti ja turvallisesti niin, että mahdollisimman monella on mahdollisuus tulla mukaan yhteiseen tilaisuuteen. Kotisivuillamme tiedotamme ajankohtaisista muutoksista.

29.5.2020 Kesäleirit

Haluamme järjestää turvalliset leirit ja tästä syystä olemme tehneet muutoksia leirien ajankohtaan, sisältöön ja pituuteen.

Pyrimme järjestämään seuraavat leirit Päivölän leirikeskuksessamme:

• Leiripäivä vuonna 2011 – 2014 syntyneille: La 15.8.2020

• Varkkileiri vuonna 2007 – 2010 syntyneille: Pe – La 21.- 22.8.2020

• Lisää infoa heinäkuussa kotisivuillamme. Avaamme silloin ilmoittautumiset tilanteen niin salliessa

29.5.2020 Hyvä Sanoma + numero, lue lisää ja katso digitaalisen lehden linkki

Korona-ajan teemalehti käsittelee toivoa

Hyvä sanoma + on korona-ajan kokemuksia käsittelevä teemalehti. Hyvä Sanoma -lehden erityisnumerossa muun muassa ylilääkäri, perheterapeutti ja yrittäjä kertovat siitä, miten koronavirus näkyy heidän työssään sairaalassa, perheiden parissa ja liike-elämässä. Myös epidemian vuoksi karanteenissa oleva vanhus kuvaa oman arkensa sujumista.

Yksi lehdessä haastatelluista henkilöistä on seinäjokelainen ylilääkäri Matti Rekiaro, joka toimii epidemian torjunnan näköalapaikalla. Hän työskentelee Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon ja terveyden edistämisen yksikön, Aksilan, johtajana. Rekiaron mukaan vakavan kriisin keskellä tärkeät peruskysymykset nousevat usein esiin. ”Kriisi punnitsee arvot ja mittaa elämänkatsomuksen voiman”, ylilääkäri sanoo.

Lehden haastatteluissa pohditaan monipuolisesti sitä, mistä ihmiset saavat voimavaroja haasteiden keskellä elämiseen. Erityisnumeron teemana on ”Turva, toivo ja tulevaisuus”.

Lehti on paikallisen helluntaiseurakunnan kustantama ja lahjoittama lukupaketti paikkakunnan talouksiin. Sen ovat tuottaneet yhteistyössä Suomen Helluntaikirkko, Hyvä Sanoma ry ja Aikamedia Oy.

Lehteä voit hankkia jaettavaksi toimistoltamme, ota yhteyttä Anja Seppälään, 050 – 558 8571.

Olemme hankkineet myös 1 000 kpl:een digitaalisen lukuoikeuden.

Linkki siihen on: http://www.kristillisetlehdet.fi/vaasa

Koodi: Asema24

Linkkiä ja koodia voit vapaasti jakaa ystävillesi esim. tekstiviestillä.

14.4.2020 Tiedote kesäleireistä

Koronatilanteen vuoksi emme huhtikuussa avaa leiri-ilmoittautumisia. Seuraamme tilanteen kehittymistä. Ilmoitamme toukokuussa kotisivuillamme leiritilanteesta sekä avaamme mahdolliset ilmoittautumiset tilanteen niin salliessa. Leirien ajankohdat voivat myös muuttua aiemmin ilmoitetusta.

Olemme pahoillamme vallitsevasta tilanteesta leirien suhteen. Haluamme järjestää kaikin puolin turvalliset leirit myös turvallisissa olosuhteissa.

20.3.2020 Tiedote jäsenistölle vuosikokouksesta

Aikaisemmin ilmoittamamme vuosikokous 22.3.2020 on peruttu, kuten muutkin tilaisuutemme, poikkeusolojen vuoksi. Hallitus kutsuu vuosikokouksen uudelleen
koolle myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Vuosikokous pidetään heti, kun se yleisen kokoontumisohjeen ja muiden järjestelyjen osalta on mahdollista.

16.3.2020 Tiedote koronavirusepidemiaan liittyen

Peruutamme seurakuntamme kaikki tilaisuudet johtuen valtioneuvoston 16.3. antamasta tiedonannosta.

Hallitus ja vanhimmisto on linjannut ma 16.3. toimenpiteitä, joilla turvaamme seurakuntamme toiminnan ja yhteydenpidon poikkeusoloissa. Kerromme lähipäivinä tarkemmin.

Kehotamme rukoilemaan erityisesti viranomaisten ja terveydenhuollon ammattilaisten puolesta haastavassa tilanteessa.

Taivaan Isän huolenpitoa sinulle!